Jeugd

Beste jeugdspeler en/of ouder,

Alvast bedankt voor de eventuele interesse om in te schrijven in onze club.
Momenteel kunnen onze huidige leden nog inschrijven tot einde mei 2018. Vanaf midden juni 2018 zal u hieronder een overzicht te zien krijgen over het aantal beschikbare plaatsen per ploeg/leeftijdscategorie.

Beschikbare plaatsen per leeftijdscategorie (VOL=VOL) (update 08-08-2018) :

Pupillen 2 --> 2013-2012-2011: volzet
Pupillen 1 --> 2010 : volzet
Mini-Miniemen --> 2009-2008 : 2 plaatsen + keeper gezocht!!
Miniemen --> 2007-2006 : volzet
Cadetten 1 --> 2005-2004 : volzet
​Scholieren 1 --> 2003-2002 : volzet
Junioren --> 2001-2000-1999 : volzet


Belangrijk:
U kan enkel inschrijven nadat u toestemming hebt gekregen van de desbetreffende trainer! U zal dus eerst een keer moeten meetrainen met de desbetreffende ploeg. De trainingsuren en locaties vindt u terug op de pagina /training-en-wedstrijdschema.

Ledenbijdragen voor nieuwe leden:
Het lidgeld voor elke nieuwe speler bedraagt € 140. Dit brengt u bij de inschrijving cash mee. Tijdens dit inschrijvingsmoment krijgt u alle nuttige informatie over onze club en dit in de vorm van een onthaalbrochure. Alsook krijgt u een betalingsbewijs, waarmee u naar Schaesens Sport Wilrijk kan gaan om een trainingspak te bestellen. Dit trainingspak is bij de prijs inbegrepen!

Door de fusie met Voetbal Vlaanderen wordt de aansluitingsprocedure vereenvoudigd en wordt ze sneller voor alle betrokkenen in het seizoen 18-19. 
Om een speler (dames, heren of jeugd), bestuurslid of trainer aan te sluiten dient men de UITPRINT VAN DE ELEKTRONISCHE IDENTITEITSKAART af te geven op het provinciaal secretariaat.
Het gaat dus niet om een fotokopie van de identiteitskaart. Zulke uitprint kan elke speler thuis maken als hij een ID-reader heeft. Als men dit niet kan, kan men dit vragen op het gemeentehuis.
Op het secretariaat wordt dit document gekopieerd en afgestempeld. De secretaris krijgt
onmiddellijk het afgestempelde document mee en vanaf de volgende speeldag (gaat in vanaf vrijdagavond) is de speler speelgerechtigd. Enkel op maandagavond worden deze documenten onmiddellijk verwerkt. Voetbal Vlaanderen heeft tot vrijdagavond 16.00 om de secretaris een e-mail te sturen als de speler niet speelgerechtigd is of bijvoorbeeld ergens anders aangesloten is.

JEUGDSPELERS AANSLUITEN ONDER DE 18 JAAR

Een kids-id of een gewone elektronische identiteitskaart die men pas krijgt als men 12 wordt is voor elke aansluiting noodzakelijk. Trouwens als de ouders met hun kind jonger dan 12 jaar naar een buurland reizen in de Schengenzone is de kids-id ook verplicht, wat ook de leeftijd is.
Aangezien vandaag ouders van -18 jarigen, ook mee de aansluitingskaart handtekenen bij minderjarige spelers, is het logisch dat de identiteit van de betrokken ouder of voogd ook meegegeven wordt in de vorm van hun uitprint van hun elektronische identiteitskaart. Deze zal bewaard worden bij Voetbal Vlaanderen. Zodoende weten onze tuchtrechtelijke instanties welke ouder of voogd mee mag worden uitgenodigd bij een mogelijk voorkomend dossier. 

​Sportieve groeten,
​Jeugdcel VK Valaarhof